SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Interroll får stor order i USA

Beställningen inkluderar leverans av vertikala crossbelt sorter-system för 12 anläggningar och uppgår till tvåsiffriga belopp i miljoner US-dollar.
Interroll meddelar att företaget erhållit en stor order från en ledande ehandelsplattform i Nordamerika. Sorteringssystemen kommer att installeras på både nya och befintliga slutanvändaranläggningar i hela USA.

Ökat konsumentbehov via e-handel i kombination med det snabbt ökade behovet att uppfylla sociala distanskrav under COVID-19-utbrottet ställde krav på att på kort tid utöka befintlig infrastruktur för distribution. Interrolls förenklade mekaniska crossbelt sorter-plattformsdesign gjorde det möjligt för kunden och systemintegratörerna att planera med en sexmånaders ledtid. Interroll fick beställningar på 12 anläggningar med ett system per anläggning, vilket totalt uppgick till en tvåsiffrig ordersumma i miljoner USdollar.

“Interrolls vertikala crossbelt sorter har valts ut för sin exceptionella prestanda och beprövade framgång med storskaliga projekt på den amerikanska bud-, express- och paketmarknaden”, säger Richard Keely, Executive Vice President Americas och medlem av Interrolls koncernledning. “Dessutom har den kompakta lösningen, genomströmning på 8 000 per timme genom varje enskild induktion, liksom hantering av en mängd olika föremål, varit avgörande faktorer för att få den här stora ordern”.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-26
Stolt leverantör av mark & va-material
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp